Hemma igen!

Har precis kommit hem från stan, jag köpte ett presentkort till min kompis som har fest på lördag och två tröjor från JC. Det var trevligt att komma hem och se att det snöa. Dock eftersom både mamma och pappa var borta var jag tvungen att gå ut med hundarna, inte lika mysigt, jag blev j*vligt blöt när snön smälte. Nu sitter jag och tittar på ett inspelat avsnitt av Vampire Diaries <3 kärlek till serien <3 men nu ska jag titta färdigt. Maggan :)


Kreditkort: check!

Fixat färdigt med kreditkortet så nu är jag på väg in till stan med några kompisar. Hörs sen, Maggan


Färdig i stallet!

Har precis fotat färdigt i stallet och är nu på väg till banken för att fixa färdigt med mitt kreditkort! :D efter det blir det en långsväng men Zingo, kanske någon hänger med, får se. Bilderna kommer upp i kväll. Det gick vilt till på ridningen, 3 ramlade av ( 2 var på samma häst) att några hästar skenade iväg. Men ska gå till bussen nu så hej!
Maggan


Godmorgon bloggen!

Håller på att äta frukost innan jag ska till stallet och fota sen ska jag in till stan med några andra kompisar. Bloggar mer sen.
Maggan


Tja!

Har äntligen fått tillbaka viljan att blogga lite så förhoppningsvis så kommer jag fortsätta ett tag nu haha :) idag var jag i stallet vid 8:30 för att fota Josse och Amandas hopp kurs (ska även dit imorgon fast då vid 9:30) och det kanske inte var min smartaste ide i.o.m. att jag somna runt två på morgonen och skulle upp 6...... Men men. Ska som sagt fota dom i morgon med. Några bilder (från hopp kursen) kommer nog upp i morgon men eftersom jag stog på läktaren och mitt objektiv suger så måste jag redigera bilderna lite, så det tar ett tag innan dom kommer upp. Men jag måste gå nu, ska ut med hundarna + att jag ska upp tidigt imorgon.
Maggan :)
P.S. Lägger upp en bild på mig, bjuder som f*n!


RSS 2.0